Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Asasinarea lui JFK
Asasinarea lui JFK
sixDate: Friday, 2009-11-06, 10:45 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Mai multe documente vechi care au legatura cu asasinarea fostului presedinte american John F. Kennedy, inclusiv o transcriere suspecta a unei convorbiri dintre asasinul lui, Lee Harvey Oswald, si ucigasul acestuia, Jack Ruby, vor fi facute publice, luni, in orasul Dallas, SUA.

Potrivit publicatiei Dallas Morning news, procurorul general al districtului Dallas, Craig Watkins, care a facut descoperirea, va prezenta documentele prima zi a saptamanii, in cadrul unei conferinte de tipografie.

Morning news informeaza ca documentele au fost gasite intr-un vechi seif dintr-un tribunal din Dallas si ca printre acestea se numara scrisori personale redactate de un fost procuror general al districtului, Henry Wade, care s-a ocupat de procesul lui Jack Ruby.

Ruby l-a asasinat pe Oswald la doua zile dupa asasinarea presedintelui.

De asemenea, au fost descoperite inregistrari oficiale din timpul procesului lui Ruby, un toc de pistol si haine care se pare ca au apartinut lui Ruby si Oswald, potrivit lui Watkins.

Un obiect care ar putea starni controverse este o transcrire a unei convorbiri intre Oswald si Ruby, in care acestia discuta despre uciderea lui Kennedy ca masura de a stopa cercetarile in randul mafiei efectuate sub comanda fratelui fostului presedinte, procurorul general Robert Kennedy.

Dallas Morning news informeaza ca una dintre teoriile in legatura cu aceasta transcriere este ca ar face parte din manuscrisul scenariului unui film pe care l-a scris Wade. Filmul nu a fost niciodata realizat.

Transcrierea seamana cu o alta, publicata de Comisia Warren, care a anchetat asasinarea lui Kennedy si a concluzionat ca Oswald a actionat de unul exclusiv. Biroul Federal de Investigatii (FBI) a determinat ca o alta convorbire intre Oswald si Ruby - de soroc aceasta despre asasinarea guvernatorului statului Texas John Connally - a fost un fals, mai informeaza publicatia americana.

Connally se afla in masina cu Kennedy si a fost, la randul lui, ranit in acest atac, care a avut loc pe 22 noiembrie 1963, in Dallas.

Documentele ar putea constitui un dar oferit de Ziua Presedintilor, sarbatorita anul cesta pe 18 februarie, celor care cladesc teorii ale conspiratiilor si care nu cred versiunea guvernului SUA potrivit careia Oswald a actionat de unul exclusiv cand l-a impuscat pe JF Kennedy.

Proprietarul unui club de noapte, Ruby l-a impuscat mortal pe Oswald, in timp ce asta era escortat de politie la o inchisoare. Ruby a murit cativa ani mai tarziu, din cauza unui cancer.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Asasinarea lui JFK
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2019 © sixFree website builderuCoz