Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Strange Things » Referendum planetar (Partea 2)
Referendum planetar
sixDate: Thursday, 2009-11-12, 11:25 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Schimbă lumea! Hotărăşte-te dacă vrei să apărem!

Autorul acestui mesaj nu este important, şi acest mesaj ar trebui să rămână anonim în conştiinţa ta.

Ceea ce contează este ce vei face cu acest mesaj!

Fiecare dintre voi doreşte să-şi exercite liberul arbitru şi să fie fericit.

Acestea sunt adevăruri care ne-au fost arătate şi la care noi avem acum acces. Liberul tău arbitru depinde de cunoaşterea şi conştientizarea propriei tale puteri. Fericirea ta depinde de iubirea pe care o dai şi o primeşti.

La fel ca toate fiinţele conştiente aflate în acest stadiu de evoluţie, te simţi izolat pe planeta ta. Această impresie te face să fii sigur de destinul tău. Şi totuşi, te afli la începutul unor mari transformări de care doar o mică minoritate este conştientă.

Nu este responsabilitatea noastră să modificăm propriul tău viitor fără ca tu însuţi să alegi asta.

Consideră acest mesaj ca un referendum planetar! Consideră răspunsul tău ca un vot!

Cine suntem noi?

Nici oamenii voştri de ştiinţă şi nici reprezentanţii voştri religioşi nu pot vorbi unanim despre evenimentele celeste la care omenirea a fost martor timp de mii de ani. Ca să cunoşti adevărul trebuie să îl priveşti drept în faţă fără a-l filtra prin credinţele personale, oricât de respectabile ar fi ele.

Un număr din ce în ce mai mare dintre cercetătorii voştri anonimi descoperă şi explorează noi căi de cunoaştere şi ajung astfel foarte aproape de realitate. Azi, civilizaţia voastră este inundată de un ocean de informaţii din care numai o foarte mică parte, cea mai puţin deranjantă, este difuzată pe larg.

Ceea ce de-a lungul istoriei voastre părea ridicol sau improbabil adesea a devenit posibil, şi apoi chiar realizat, mai ales în ultimii 50 de ani. Fii conştient că viitorul va fi chiar şi mai surprinzător. Veţi fi martorii a ceea ce este mai rău, dar şi a ceea ce este mai bun.

La fel ca şi alte miliarde de fraţi şi surori din această galaxie, noi suntem fiinţe conştiente pe care unii dintre voi le numesc "extra-terestre", deşi realitatea este mai subtilă.

Între noi şi voi nu este nicio diferenţă fundamentală, în afara unei experienţe din anumite stadii ale evoluţiei. Ca în orice structură organizată, există o ierarhie în relaţiile dintre noi. A noastră e bazată pe înţelepciunea mai multor rase. Cu aprobarea acestei ierahii superioare, ne adesăm acum vouă.

Ca mulţi dintre voi, noi căutăm Fiinţa Supremă. De aceea, noi nu suntem nici zei şi nici semi-zei, ci egalii voştri în Fraternitatea Cosmică.

Fizic, noi suntem cumva diferiţi de voi, dar majoritatea dintre noi avem formă umanoidă.

Existenţa noastră este reală, dar majoritatea dintre voi nu o percep. Noi nu suntem doar simple apariţii, observaţii, experienţe, ci suntem constiinţă ca şi voi. Nu ne puteţi simţi pentru că noi rămânem invizibili şi indetectabili simţurilor şi instrumentelor voastre, de cele mai multe ori.

Noi dorim să umplem acest gol care este în istoria voastră. Noi am luat această decizie colectivă dar asta nu este de ajuns. E nevoie şi de decizia voastră. Prin acest mesaj, fiecare dintre voi deveniţi factori de decizie! Chiar tu personal.

Noi nu avem niciun reprezentant uman pe Pământ care ar putea să-ţi ghideze decizia.

De ce nu suntem noi vizibili?

În anumite stadii ale evoluţiei, "umanităţile" cosmice descoperă noi forme de ştiinţă care trec dincolo de controlul aparent al materiei. Dematerializarea şi materializarea structurată fac parte dintre acestea. Umanitatea voastră a atins deja aceste stadii în cateva laboratoare, în stransă colaborare cu alte fiinţe "extra-terestre" cu preţul unor compromisuri hazardate care rămân în continuare în mod intenţionat ascunse vouă de către unii dintre reprezentanţii voştri.

Dincolo de obiectele sau fenomenele aeriene sau spaţiale pe care comunitatea voastră ştiinţifică le cunoaşte, numite OZN-uri, există şi nave spaţiale construite multidimensional care folosesc aceste capacităţi.

Multe fiinţe umane au avut contact vizual, auditiv, tactil sau fizic cu astfel de nave, unele dintre ele aflându-se în slijba unor puteri oculte care vă "guverneză". Lipsa acestor observaţii se datorează extraordinarelor avantaje pe care le are starea dematerializată a acestor nave.

Dar fiindcă nu le vedeţi, nu puteţi crede în existenţa lor. Noi înţelegem foarte bine asta.

Majoritatea acestor observaţii sunt de factură individuală, fiind destinate să atingă sufletul, nu să modifice vreun sistem organizat. Asta este realizat în mod deliberat de catre rasele care se află în jurul vostru, dar acţionează fiecare pentru diferite motive şi rezultate.

Fiinţele multidimensionale negative care joacă un rol în exercitarea puterii din umbra oligarhiei umane îşi motivează discretia prin voinţa lor de a îşi păstra ascunsă existenţa şi stăpânirea.

Pentru noi, discreţia este motivată de respectul pentru liberul arbitru al fiecărei fiinţe umane pe care oamenii îl pot folosi pentru a atinge prin propriile forţe maturitatea tehnică şi spirituală. Intrarea umanităţii în familia civilizaţiilor galactice este intens aşteptată.

Noi putem să ne facem văzuţi la lumina zilei şi să vă ajutam să realizaţi această uniune. Nu am făcut-o până acum, pentru că un numar prea mic dintre voi au dorit-o cu adevărat, datorită ignoranţei, indiferenţei sau fricii, şi pentru că nu a existat o situaţie de urgenţă care să o justifice.

Mulţi dintre cei care studiază apariţiile noastre numără luminile de pe cerul nopţii fără a-ţi lumina calea. Adeseori ei se gândesc la acestea ca la obiecte, când de fapt este vorba de fiinţe conştiente.

Cine sunteţi voi?

Voi sunteţi rezultatul a mai multor tradiţii care de-a lungul timpului au fost îmbogăţite de contribuţiile celorlalţi. Acelaşi lucru se poate spune despre rasele de pe suprafaţa Pământului. Scopul vostru este să vă uniţi respectând aceste tradiţii pentru a realiza un proiect comun.

Aparenţa culturilor voastre se pare că vă menţine separaţi pentru că o puneţi în locul fiinţei interioare. Forma este pentru voi acum mai importantă decât esenţa naturii voastre subtile. Pentru puterile actuale, prevalenţa formei constituie un zid de apărare împotriva oricărei forme de pericol.

Sunteti acum chemaţi să treceţi dincolo de formă, respectând-o însă în continuare pentru bogăţia şi frumuseţea ei. Înţelegând conştiinţa formei, ne face să iubim oamenii în diversitatea lor. Pacea nu înseamnă să nu mai fie război, ci înseamnă să deveniţi ceea ce sunteţi în realitate: o Fraternitate.

Pentru a înţelege asta, numărul de soluţii care vă sunt la îndemână este în continuă scădere. Una dintre ele este să intraţi în contact cu o altă civilizaţie care să vă arate imaginea a ceea ce sunteţi cu adevărat.

Care este situaţia voastră?

Cu excepţia unor rare ocazii, intervenţiile noastre au avut o incidenţă foarte mică în capacitatea voastră de a lua decizii colective sau individuale în ceea ce priveşte viitorul. Asta este motivat de cunoştinţele noastre despre mecanismele psihologiei umane.

Am ajuns la concluzia că libertatea se construieşte în fiecare zi pe măsură ce fiinţa devine conştientă de ea însăşi şi de mediul în care trăieşte, renunţând progesiv la constrângeri şi inerţii, oricare ar fi ele. În ciuda numeroaselor şi curajoaselor conştiinţe umane, aceste inerţii sunt menţinute în mod artificial pentru profitul unei puteri centrale din ce în ce mai mare.

Până de curând, omenirea avea un control satisfăcător asupra propriilor decizii. Dar pierde din ce în ce mai mult controlul asupra propriului destin din cauza folosirii pe scară din ce în ce mai largă a tehnologiilor avansate, ale căror consecinţe letale asupra ecosistemelor planetare şi umane devin ireversibile.

Pierdeţi încet dar sigur din capacitatea extraordinară de a face viaţa plăcută. Rezistenţa voastră va scădea artificial, independent de voinţa fiecăruia. Există asemenea tehnologii care vă afecteaza corpul şi mintea. Aceste planuri sunt în curs de aplicare.

Asta se poate schimba atâta timp cât menţineţi în voi această putere creatoare, chiar dacă lasă loc intenţiilor întunecate ale stăpânilor voştri. De aceea noi rămânem invizibili. Această putere individuală a fiecăruia dintre voi este însă în pericol de a dispare dacă nu apare o reacţie colectivă de o asemenea magnitudine. Perioada care urmează este aceea a rupturii, de orice fel ar fi aceasta.

Dar oare ar trebui să aştepţi chiar ultimul moment pentru a găsi soluţii? Ar trebui oare să anticipezi sau chiar să accepţi durerea? Istoria voastră nu a încetat să fie marcată de întâlniri între popoare care s-au cunoscut unele pe altele în condiţii adesea conflictuale.

Cuceririle adesea s-au desfăşurat în detrimentul unora. Pământul a devenit acum un sat în care fiecare cunoaşte pe celălalt dar conflictele încă persistă iar ameninţări de tot felul cresc în intensitate şi durată.

Fiinţa umana ca individ, deşi are o mulţime de capacităţi potenţiale, nu le poate exercita cu demnitate. Acesta este cazul marii majorităţi a oamenilor, şi asta este din motive esenţial geo-politice.

Sunteţi miliarde. Educarea copiilor şi condiţiile de viaţă, ca şi condiţiile numeroaselor specii de plante şi animale sunt fără îndoială la cheremul unui foarte mic număr de reprezentanţi politici, financiari, militari şi religioşi.

Gândurile şi credinţele voastre sunt modelate şi formate ca să servească interese partizane şi să vă transforme în sclavi şi în acelaşi timp să vă dea iluzia că sunteţi în deplin control al propriului destin, care în esenta este realitatea.

 
Forum » Teorii » Strange Things » Referendum planetar (Partea 2)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz