Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Strange Things » Dr. Greer prezintă Proiectul Dezvăluirea
Dr. Greer prezintă Proiectul Dezvăluirea
sixDate: Thursday, 2009-11-12, 7:35 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
În 1993, medicul american Steven M. Greer a demarat proiectul "Disclosure" (Dezvăluirea). Acest proiect a convins sute de persoane cu responsabilităţi, inclusiv cu rang înalt din armată şi din CIA, să semneze declaraţii privind întâmplări, aspecte senzaţionale şi documente relevante legate de fenomenul OZN, aparent ţinute secret de oficialităţi.

La 9 mai 2001, ora 9 dimineata, la National Press Club din Washington DC, a avut loc în acest sens o conferinţă de presă. Circa 250.000 de persoane s-au conectat să urmărească conferinţa de presă în direct, prin internet, un număr considerat fără precedent. Majoritatea mărturiilor au fost însă parţiale.

Pentru detalii, martorii ar fi trebuit să aibă permisiunea să vorbească, permisiune care le-a fost însă REFUZATĂ, pe motiv ca s-ar divulga secrete militare, sau de stat. Dr. Greer a cerut Congresului S.U.A. să le permită acestor oameni să spuna ce ştiu; cererea sa a rămas însă fără răspuns şi, din păcate, evenimentele din 11 septembrie 2001 au eclipsat preocupările legate de fenomenul OZN.

El e convins că dacă aceste informaţii s-ar desecretiza, noi am putea intra în posesia unor tehnologii care să schimbe viaţa tuturor locuitorilor planetei. Între altele, nu am mai avea nevoie de combustibili fosili şi nici măcar de centrale nucleare pentru a produce energie. Această situaţie ar duce însă la pierderea averilor şi a poziţiilor unor persoane care controlează din umbră destinele omenirii, deci care sunt interesate ca lucrurile să rămână aşa cum sunt.

Greer a dat informaţiile de care dispunea unei importante reţele de televiziune. A aflat cu această ocazie că emisiunea nu poate fi difuzată decât cel mult la o oră imposibilă, deoarece "ei" nu permit. S-a gândit să le trimita lui Bill Clinton, printr-un prieten apropiat al acestuia. Conform acestuia, preşedintele de atunci avea bunăvoinţa şi dorinţa să dezlege mai multe enigme de acest tip, dar a fost repede convins că e mai bine pentru el să urmeze politica lui "nu întreba şi nu spune".

Greer a recunoscut că s-a întalnit el însuşi de câteva ori cu un OZN. Prima dată, la începutul anilor 60, cand avea opt sau nouă ani şi era într-un grup de prieteni, a văzut un obiect discoidal, cenuşiu. În 1990, în Belgia, Greer şi echipa de investigatori cu care lucra au avut sansa să se întâlnească cu un triunghi masiv care a coborât chiar peste maşina în care se aflau. Vibra totul de un bâzâit profund, "ca un transformator enorm". Apoi, în 1992, în Anglia, a văzut în faţa lui, plutind la circa 3 metri deasupra solului, un disc cu diametrul de 30 de metri. Aparent, semnaliza, comunica, şi avea persoane la bord.

Greer deţine mărturii conform cărora guvernul SUA ar poseda câteva zeci de vehicule extraterestre şi zeci de fiinţe nepământene decedate, din rase diferite. Unele sunt păstrate într-o construcţie subterană, în Arizona. După declaraţiile a zeci de martori ar fi în desfăşurare programe acoperite (secrete) pentru a pune în evidenţă energiile care stau la baza propulsiei OZN-urilor.

Ar fi vorba de o fizică de un tip complet nou, care ar putea ajuta omenirea să genereze energie din ceea ce se numeşte "vid cuantic", o energie fundamentală care se găseşte peste tot în spaţiul înconjurator. S-a estimat că fiecare centimetru cub de spaţiu ar conţine energie suficientă pentru întregul glob timp de o zi. Dacă informaţia privind noile tehnologii ar deveni publică – spunea Greer – în cel mai scurt timp oamenii nu ar mai avea nevoie de ţiţei, cărbune sau centrale nucleare.

Greer spunea că el însuşi a văzut un dispozitiv lucrând cu energie din vidul cuantic. Există deja aparate de ordinul a câtorva sute de wati – ceea ce e suficient pentru câteva dispozitive pe care le ai în casă; dar nu există încă produse destinate vânzării. Dr. Eugene Mallove, care a lucrat în acest sens împreuna cu Greer, a fost asasinat în mai 2004. Astfel de acte se datorează dorintei de a menţine dinamica actuală a macro-economiei mondiale şi a balanţei de putere.

Greer mai spune că are informaţii că sistemele de înaltă tensiune au efecte anti-gravitaţionale. În cadrul anumitor experimente controlate, se poate reduce greutatea lucrurilor. Ar exista deja şi nave, fabricate pe ascuns de firme cunoscute, care străbat cerul propulsate de forţa antigravitaţiei.

Iata mai jos prima parte

Partea a doua
http://www.youtube.com/watch?v=Naow9TG00qs
Partea a treia
http://www.youtube.com/watch?v=jG3e6xhZLOk
Partea a patra
http://www.youtube.com/watch?v=j0wkolgWdYo
Partea a cincea
http://www.youtube.com/watch?v=kALZ3qpLwA8
Vor urma si celalate parti pe masura ce vor fi traduse.

 
Forum » Teorii » Strange Things » Dr. Greer prezintă Proiectul Dezvăluirea
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2019 © sixFree website builderuCoz