Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Cristalul cheie universala periculoasa
Cristalul cheie universala periculoasa
sixDate: Thursday, 2009-11-12, 6:30 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Din pacate, toti cei care au scris despre cristal, au aratat doar partea sa pozitiva, cum s-ar spune, doar acea parte a Lunii pe care noi, oamenii de pe Terra o vedem. dar mai exista si o alta parte care nu se vede, o parte intunecata, o parte pe care, daca nu stii sa o stapinesti risti sa-ti pierzi independenta spirituala si chiar viata. Despre aceasta parte voi vorbi acum, incercind sa deschid ochii asupra unei arme deosebit de periculoase care se poate intoarce impotriva ta in orice clipa, inclusiv in stare de somn.

Nu treceti in cristal

Despre magia cristalului se spune ca este, ca putere, a doua in topul celor mai puternice, dupa cea a crucii, intrucat crucea este simbolul acestui univers. A purta un cristal nu inseamna doar a-l lega de gat cu o bucata de piele si a-l lasa acolo sa atirne. Asta este cea mai mare gresala pe care o poate face o persoana. Pentru ca acea persoana nu se va mai trezi decat cu mare greutate la viata sa reala.

Treptat, fortele din cristal vor pune stapinire pe ea pina la nivelul la care, chiar in cazul schimbarii polaritatii individului in cauza, acesta nu-si mai da seama, considerind ca asa a fost de la bun inceput. Nu trebuie sa uitam ca fortele interne ale cristalului nu dorm niciodata si incearca sa acapareze cat mai multa putere, prin inchiderea in casa de cristal a tuturor fortelor energetice mai slabe ca ele.

Marian Stelian, acum in virsta de 37 de ani, a fost unul dintre cei care s-au aflat pe punctul de a fi acaparati de fortele din cristal. La inceputul anilor `90, Marian tocmai citise si a fost unul dintre cei dornici sa devina puternici peste noapte. Fara sa tina seama de sfaturile mele si ale catorva prieteni specialisti in magie, a incercat sa intre in cristal – cel putin asa i se recomanda in carte.

Si-a facut rost de un cristal de cuart, l-a curatat asa cum se recomandat, apoi l-a incarcat. Dupa care, a trecut la experimentul urmator. In picioare, a luat cristalul in mana stinga. A lasat toate gandurile sa-i iasa din minte si a vizualizat interiorul cristalului. Pe masura ce vizualizarea devenea tot mai accentuata, a simtit cum un suvoi de energie trece din mana lui catre cristal, secandu-l efectiv.

Norocul lui a fost ca pozitia in care l-a gasit transferul de energie era in picioare. In clipa urmatoare a cazut fulgerat la pamint iar in cadere cristalul i-a scapat din mana. Au trebuit sa treaca mai bine de 8 ore pentru a se putea ridica de la pamant. In urma acestei intimplari si-a dat seama ca nu citise o simpla carte si ca lucrurile erau dincolo de rindurile care-i trecusera prin fata. In locul unui cristal cuminte, ascultator, descoperea niste forte de temut cu care nu trebuia sa se joace.
De ce nu trebuie sa dam nume cristalului

Practicienii cu experienta in domeniul cristalului recomanda ca fiecare individ sa-si caute singur cristalul. Ei afirma ca, practic, daca esti printre cei alesi sa stapinesti cristalul, nu va trebui sa cauti tu cuartul, ci te va gasi el pe tine. Se vorbeste apoi de faptul ca fiecare cristal trebuie sa poarte un nume. Argumentul este ca, prin acest nume, se va intari legatura dintre cristal si utilizatorul sau. Lucru foarte adevarat, dealtfel.

Dar, aceasta intarire este periculoasa la randul sau, permitand o apropiere prea mare a fortelor cristalului de energiile corpului uman, ajungindu-se uneori, din necunoastere, pana la suprapunerea celor doua, in favoarea primului. Amintiti-va cum incepe Vechiul Testament: “La inceput a fost Cuvantul, iar Cuvantul era Dumnezeu...” Practic, fiecare cuvint genereaza o structura energetica, mai mare sau mai mica, functie de mai multi factori. Doar ca energiile generate pot fi folosite in ambele sensuri si pozitiv si negativ. Iar forta generata de rostirea numelui cristalului va fi folosita de forta cea mai mare: fie cea a practicantului fie de cea proprie, a cristalului.

De aceea, se recomanda ca, la folosirea unui cristal sa nu se dea acestuia nici un nume, adresarea fiind, de regula, de genul, “cel ce esti aici” sau “cei ce sunteti aici...”

Nu folositi pendul din cristal de cuart

Sunt multi cei care folosesc pentru a citi trecutul, prezentul sau viitorul, un pendul cu cristal de cuart. Procedura este foarte simpla. In mana dreapta se tine un astfel de pendul, situat deasupra unui carton pe care sunt insirate toate literele alfabetului. La solicatare, anumite forte externe misca pendulul catre diferite litere, dand raspuns la intrebarile puse de practicant. Din pacate, despre viitor se spune ca nu apartine oamenilor ci lui Dumnezeu si ca orice incercare de a-ti afla viitorul este echivalenta cu o sfidare la adresa lui Dumnezeu, stapanul suprem al acestui univers.

Ca atare, El permite ca in preajma pendulului sa se afle cu totul alte forte decat cele invocate si atunci raspunsurile vor fi viciate si deloc credibile. A. I., a avut curiozitatea sa vada peste cati ani va intalni barbatul care-i va deveni sot. Pendulul i-a spus ca asta se va intimpla peste 5 ani. In cel de-al doilea an, Andreea a intalnit un barbat fermecator care s-a indragostit de ea.

Cum cristalul ii spusese ca abia peste 5 ani va avea loc evenimentul, Andreea l-a respins timp de cateva luni pe cel care-i facea curte, desi nutrea sentimente puternice pentru el. In cele din urma, ratiunea a triumfat si cititoarea noastra s-a casatorit cu omul pe care-l iubea. Acum au un copil nemaipomenit iar A. I. a renuntat definitiv la practicarea magiei cristalului.

Nu dormiti in aceeasi camera cu o bucata de cristal de cuart

Cei care nu vor respecta recomandarea vor avea parte de vise urate sau se vor trezi dimineata foarte obositi, fara sa fi visat nimic. Pe durata somnului cristalul se va hrani cu energia voastra, secatuindu-va. Daca, totusi, nu va puteti desparti de cristal, puneti pe el doua cruciulite, una de argint si cealalta de aur.

Cele doua simboluri ale Fortei Vitale au menirea de a neutraliza efectul fortelor din cristal. Argintul este un bun receptor in timp ce aurul este un bun emitator energetic. Impreuna, puse pe un cristal de cuart, cele doua cruciulite vor crea un cimp energetic auxiliar, pe o directie du-te – vino, nelasind spatiu de manevra energiilor din cristal si anulindu-le actiunea externa.

Inelele cu ghinion

Contrar dorintelor femeii de a arata cat mai bine si de a avea giuvaeruri cat mai frumoase, specialistii in energetica nu recomanda purtarea oricarui inel, mai ales daca acesta are si o piatra - fie ea chiar si diamant. Pentru a scapa de actiunea malefica a inelelor cu cristal sau cu alte pietre, trebuie ca aceasta sa fie, in prealabil curatata dupa regulile normale care se gasesc in toate cartile de folosire a cristalelor.

In plus, femeile care incep sa aiba probleme in casa, se cearta cu sotul sau cu cei dragi, trebuie sa schimbe inelul respectiv pentru a elimina factorii de discordie. Cele care nu cred in aceasta superstitie si pun totul pe seama stresului, vor ajunge pina la a-si pierde casnicia sau la o ruptura cu rudele cele mai apropiate.

Pentru a beneficia de rezultate pozitive in tot ceea ce faceti, in special in domeniul spiritual, nu trebuie sa vedeti, ca sa credeti. Lasati-va condusi de cei cu experienta in domeniu si veti fi uimiti sa vedeti schimbarile care vor avea loc in jurul vostru. “Crede si nu cerceta” spun Sfintii Parinti. Iar eu sunt intru totul de acord cu ei.

Pentru ca oamenii, in marea lor majoritate, inca nu sunt pregatiti sa afle anumite adevaruri. Si poate ca niciodata nu vor fi. Din acest motiv vor exista intotdeauna niste cercetasi care sa arate drumul bun celor care vor sa paseasca pe el dar si drumul rau, pentru a nu intra niciodata aici.

surprised

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Cristalul cheie universala periculoasa
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz