Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Razboiul nevazut pentru controlul lumii
Razboiul nevazut pentru controlul lumii
sixDate: Friday, 2009-11-06, 0:41 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Controlul silentios al mintii si super-calculatoare

Mecanismul de alterare a mintii se bazeaza pe tehnologia purtatoarei subliminale: Spectrul Imprastiat de Sunete Tacute (Silent Sound Spread Spectrum - SSSS), numit uneori "S-quad" sau "Squad". Acesta a fost dezvoltat de catre Dr. Oliver Lowery din Norcross - SUA, si este descris in brevetul american #5,159,703, "Sistem silentios Subliminal Silent de Prezentare", brevet datat 27 octombrie 1992. Din rezumatul brevetului citim:

"Un sistem de comunicatie silentios in care purtatoarele nonaurale, in domeniul frecventelor audio foarte joase sau foarte inalte sau in spectrul adiacent de frecvente ultrasonice sunt modulate in amplitudine sau in frecventa cu informatia dorita si apoi propagate acustic sau prin vibratii, pentru a induce in creier, in mod uzual prin intermediul boxelor, castilor sau traducatoarelor piezoelectrice. Purtatoarele modulate pot fi transmise direct si in timp real sau pot fi inregistrate si stocate convenabil pe medii mecanice, magnetice sau optice pentru o transmisie ulterioara sau repetata catre receptor."

Conform documentatiei de la firma Silent Sounds, Inc., acum este posibil ca prin folosirea super-calculatoarelor sa fie analizate modelele emotionale umane incifrate in electroencefalograme, sa fie reproduse aceste modele, apoi sa fie inregistrate ca "set de semnaturi emotionale" intr-un alt calculator si, dupa dorinta, "sa fie induse silentios pentru a schimba starea emotionala a fiintei umane tinta".

Silent Sounds, Inc. sustine ca este interesata doar in inducerea emotiilor pozitive, dar perspectiva militara nu este chiar atat de limitata. De aceea, faptul ca acest proiect apartine Depatamentului Apararii Americane este evident. Edward Tilton, presedintele Silent Sounds Inc. spune urmatoarele despre S-quad intr-o scrisoare datata 13 decembrie 1996:

"Toate documetele tehnice, totusi, au fost clasificate de catre guvernul american si nu avem permisiunea sa dezvaluim detalii exacte... inregistram benzi si CD-uri pentru guvernul german, si chiar pentru fostele tari ale Uniunii Sovietice! Toate acestea cu permisiunea Departamentului de Stat american, desigur... Sistemul a fost folosit in operatiune "Furtuna in Desert" (Irak) cu un succes destul de mare."

Ilustrarea grafica "Manipularea setului de reactii induse alfa pana la teta" ("Induced Alpha to Theta Biofeedback Cluster Movement") care insoteste documentatia este etichetata #AB 116-394-95 NESECRET si este un extras despre "cea mai versatila si mai sensibila masina pentru electroencefalografie". Masina are o posibilitate de a amplifica semnalul de 200.000 de ori comparativ cu alte masini limitate la nivelul de circa 50.000 de ori. Super-masina este controlata de "cel mai rapid calculator" folosind o tehnologie ce filtreaza zgomotul, similara cu cea folosita pe submarinele nucleare pentru detectarea obiectelor mici la distante foarte mari.

Scopul intregii tehnologii este de afisare a setului dinamic de semnale periodice ale creierului. Ilustartia arata afisarea electroencefalogramei unui singur individ, simultan pentru cele doua emisfere. Cele doua semnale arata destul de diferite, dar in fap sunt la fel.

CLONAREA EMOTIILOR

Prin folosirea acestor calculatoare care amplifica EEG oamenii de stiinta pot identifica si izola "seturile de semnaturi emotionale" de joasa amplitudine, sa le sintetizeze si sa le inregistreze pe un alt calculator. Cu alte cuvinte, prin studierea caracteristicii subtile a modelelor creierului uman la un moment cand subiectul traieste o anumita emotie, cercetatorii au fost in stare sa identifice modelele concomitente de unde cerebrale si acum pot sa le reproduca. "Aceste seturi sunt apoi folosite pentru a modula frecventele purtatoare de tip silentios in scopul de a produce tintei umane aceeasi emotie la un moment de timp ales!"

APLICATIILE SISTEMULUI

Sunt implicate mult mai multe aici decat un simplu sistem subliminal. Exista numeroase tehnologii brevetate care pot suporta modularea frecventei purtatoare pentru a produce tot felul de efecte asupra unei tinte umane individuale sau colective.

Se pare ca exista doua metode folosite in asemenea sisteme. Una se refera la inducerea directa a microundelor in creierul subiectului, pentru operatiuni de la distante mici. Cealalta, ca in descrierea de mai sus, foloseste frecventele purtatoare folosite uzual in radio si televiziune.

Departe de a considera necesitatea folosirii unor asemenea sisteme ca arma contra unei persoane, sistemul descris are aplicatii pozitive nelimitate. Totusi, faptul ca sunetele sunt subliminale le face virtual nedetectabile si posibil periculoase pentru publicul larg.

Intr-o aplicatie mai conventionala, SSSS poate folosi comenzi vocale ca un fel de asistent pentru sistemele de securitate. Dincolo de difuzarea muzicii pe care o auziti in magazine pot exista mesaje ascunse pentru a incuraja umpararea unui anumit produs. Si in timp ce doar simplele comenzi vocale sunt puternice, cand sistemul de prezentare subliminala emite semnaturi emotionale clonate, rezultatul este coplesitor.

Uzul acestei tehnologii pe piata libera este in forma benzilor pentru auto-incurajare; benzile cu afirmatii pozitive, pentru relaxare si meditatie, precum si metode de marire a capacitatii de memorare.

Intr-un context medical, aceste sisteme pot fi folosite cu mari avantaje in tratamentele psihiatrice si a problemelor psiho-somatice. Ca sistem de remediere a surzeniei este de neegalat. (Promisiuni, promisiuni. Aceasta este cea mai pozitiva folosire a acestei tehnologii in ultimii 30 de ani. Dar surzii sunt tot surzi, iar armata are acum o arma pentru a o experimenta pe oameni cu un auz perfect.).

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Razboiul nevazut pentru controlul lumii
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz