Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Clopotei de vant, oglinzi si fluiere
Clopotei de vant, oglinzi si fluiere
sixDate: Friday, 2009-11-06, 6:55 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Clopoteii de vant trebuie sa fie confectionati din metal.Tocmai sunetul metalului este cel care alunga boala generata de steaua bolilor #2. Acestia trebuie amplasati intr-un loc in care circula aerul, facandu-i sa sune.

Metalul este controlat de foc. Prin urmare, nu trebuie agatat vreun talisman rosu de clopoteii de vant. Numarul betelor nu trebuie sa fie 5. Numarul corect este 6.

Totusi, nu este bine sa-i agatati intr-un loc cu #2 si #5, deoarece clopoteii de vant au forma #6. #6 reprezinta Cerul, #2 - Pamantul, si #5 - Omul. Cand sunt prezente Cerul, Pamantul si Omul, faptul va invita aparitia spiritelor (o combinatie speciala de energii) care vor da nastere la cosmare si amagiri.

In China antica, oglinzile erau confectionate din bronz si puteau reflecta lumina. Astfel, acestea sunt o sursa buna de energie metalica, de data aceasta avand forma luminii.

Pot fi folosite pentru a remedia #2 si #5. O Ba Gua confectionata din bronz are un efect mai slab, deoarece nu este stralucitoare si nu poate reflecta lumina in mod eficient. Oglinzile pe care le folosim astazi sunt confectionate din sticla acoperita pe una din parti. Acestea pot fi folosite pentru a da senzatia ca spatiul este mai mare si pot lumina o camera daca au designul corect. Nu sunt folosite pentru a reflecta "Sha Chi-ul". O oglinda Ba Gua nu poate dizolva Sha Chi-ul adus de o "sageata otravita" la o imbinare in forma de T. De fapt, luminile din fata ale masinilor care vin catre casa pot fi reflectate inapoi spre sofer, provocand eventual un accident.

Fluierele sunt confectionate din bambus care este lemn (lemn uscat). Daca sunt amplasate acolo unde este steaua #5, vor irita acea stea rauvoitoare care este de natura pamanteasca, fapt care va aduce ghinion. Daca sunt amplasate acolo unde se afla combinatia #2 si #3, vor atrage certuri si procese. Daca sunt plasate acolo unde exista combinatia #3 cu #8 sau #4 cu #8, vor atrage ranirea copiilor mici.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Clopotei de vant, oglinzi si fluiere
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz