Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Cartiile cu Harry Potter
Cartiile cu Harry Potter
sixDate: Friday, 2009-11-06, 6:41 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Parintii din ziua de azi si-au luat portia de Magie Neagra din muzica rock a anilor 1970-1990. carevasazica, probabil ei nu ar gasi ceva de obiectat in legatura cu mesajele sataniste propuse de cartile cu Harry Potter. Antihristul sta sa vina, iar Harry Potter poate fi instrumentul care sa pregateasca lumea pentru un astfel de eveniment.

Mai intai de toate trebuie sa vedem cat de important este simbolismul pentru ocultisti.

"Ce este simbolismul vrajit? Adevaratul simbol vrajit este o imagine ce ascunde un inteles. De obicei, acest simbol este deghizat, incat sa fie greu de recunoscut" [Frederick Goodman, "vrajit Symbols", p 6].

"Simbolurile servesc atat ca limbaj universal, cat si pentru a reinnoi un anumit mesaj subliminal. Cand cineva observa un simbol familiar, poate fi sigur ca a descoperit si spiritul inrudit. Si pentru ca a fost instruit la orele de meditatie sa raspunda emotional fata de anumite simboluri, cand le va vedea a doua oara, va avea o reactie conditionata. Un fost adept New Age descrie astfel situatia: A«Satana detine cheia lacatului meuA». Fostul adept New Age a spus ca inca se experimenteaza sentimentele asociate unui anumit mesaj subliminal." [Constance Cumbey, "A Planned deception: The Staging of a New-Age "Messiah", p 65].

Chiar doritti ca satana sa detina cheia lacatului dumneavoastra sau a copiilor dumneavoastra?

Autoarea Constance Cumbey este de opinie ca anumite simboluri vor pregati efectiv lumea pentru Antihrist. "Simboluri specifice New Age, cum ar fi: curcubeul, pegas-ul, unicornul, ochiul-masonic-atotvazator, 666, vor fi afisate din ce in ce mai des" [Hidden dangers of a Rainbow, p 122].

UNICORNUL = simbol Antihristic

"Unicornul reprezinta un simbol al transformarii, fiind in cautarea unei lumi mai bune prin puterile purgative, purificatoare ale distrugerii. Scopul sau este acelasi cu al zeului hindus Shiva, acela de a darama pentru ca apoi sa recladeasca". [Nancy Hathaway, the Unicorn, p 161].

"Atat in simbolurile europene cat si in cele orientale, unicornul este identificat cu Mesia, care vine cand lumea este in pericol, vestind o noua era, mai buna". [C. Burns, "The Living Unicorn", Inc., 1980, p3]

"Unicornul reprezinta, de fapt, simbolul unui nou cuceritor, care va aduce pacea pe pamant. Cine-ar putea fi altul decat Antihristul pe care lumea il asteapta cu bratele deschise, necunoscandu-i adevarata origine ?" [Dr. Cathy Burns, masonic and Occult Symbols Illustrated, pagina 144]

"Cornul sporit in fruntea unicornului reprezinta al treilea ochi" (n.n. vezi mitologia hindusa si cea egipteana).
[Ibid., p5]

"In mitologia celtica si in folclorul european, o bestie fabuloasa vin in forma de cal, cu un corn spiralat crescandu-i din centrul fruntii. In alchimie simbolizeaza organul sexual masculin si transformarea sa intr-o forta ce permite o vizualizare clara a lucrurilor." [Maurice Bessey, "A Pictorial History of vrajit and The Supernatural, p. 128].

Dupa cum se vede, intre masonerie-satanism-Harry Potter exista o legatura comuna, identica chiar, nu numai din prisma unicornului, dar si a celorlalte simboluri, analizate in articolele noastre.

Pasarea PHOENIX = simbol Iluminist pentru Antihrist.

Pe coperta cartii "Harry Potter si Camera Secretelor" il putem vedea pe Harry Potter prins de coada unui phoenix rosu, care pare a cobori si ca isi scapa sabia. In toata camera se observa serpi, simbol cunoscut. Pasarea Phoenix a fot inventata de egipteni, fiind unul din cele mai vechi simboluri oculte. Ocultistii cred ca numai o exclusiv pasare de acest fel se afla in viata, pe o perioada de 500 ani. Apoi trupul ei se preface in cenusa din cara o noua pasare prinde viata. [Manly P. Hall, " The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy]. Se mai crede ca phoenix-ul traieste intr-un cuib plin cu mir si tamaie. Acum pare usor de sesizat de ce masonii confera acest simbol Antihristului. In primul rand, tamaia si mirul ocupa un loc important in Biserica. Apoi faptul ca pasarea moare ca sa reinvie, seamana cu Invierea Domnului nostru Iisus Hristos. Prin urmare, masonii pregatesc terenul pentru venirea falsului Hristos.

"Toate simbolurile isi au originea in ceva tangibil, iar phoenix-ul este unul din semnele ordinelor secrete ale vechii lumi si al initiatilor in acele ordine, fiind un punct comun de referinta pentru noii-veniti, care se cheama acum "nascuti a doua oara" sau "renascuti". Intelepciunea iti ofera o noua viata, iar cei intelepti se nasc pentru a doua oara." [Manly P. Hall, "The Phoenix: An Illustrated Review of Occultism and Philosophy]

Marturii despre faptul ca aceasta pasare simbolizeaza pe Lucifer, gasim la: [Dr. C. Burns, "Masonicand occult Symbols illustrated, p 123], [Walker, "Now is The Downing", p 281], [Joseph Fort Newton, The Builders: A Story and Study of Masonry", the Torch press, 1914, p 13-14], [J. S . M. Ward, The Hung Society or The Society of Heavenand Earth", the Baskerville Press Ltd., 1925, p 44 , p 102]. Despre pasarea Phoenix am mai discutat in articolele de pe http://despremasonerie.go.ro .

Ca o concluzie, cartile cu Harry Potter conditioneaza copii sa accepte satanismul, deghiza tsub forma de simboluri si multe efecte speciale.

Copii sunt in pericol si, odata cu ei si viitorul omenirii. Daca nu respingem aceste manifestari, ne facem vinovati de soarta noastra si a copiilor nostri. Ne putem amagi sau putem privi realitatea.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Cartiile cu Harry Potter
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz