Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Femeia de pe Marte
Femeia de pe Marte
sixDate: Friday, 2009-11-06, 6:19 PM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
O silueta misterioasa a fost descoperita in fotografii realizate de NASA pe Marte

O silueta misterioasa, ce seamana cu o femeie care tine un brat intins in fata, poate fi remarcata intr-o serie de fotografii realizate pe Marte de Spirit, unul dintre robotii de explorare ai NASA aflati pe planeta rosie.

In mod nesurprinzator, fotografiile au starnit valva pe internet, unii oameni speculand ca exista cu autentic viata pe Marte, informeaza dailymail.co.uk. Altii vorbesc, dar, de o iluzie optica provocata de peisaj.

Imaginile au fost transmise pe Pamant de Spirit, unul dintre robotii de explorare ai NASA, care a fost plasat pe Marte in urma cu patru ani. Verificarile initiale nu au revelat nimic neasteptat, dar, la o examinare mai atenta a astronomilor amatori, a aparut aceasta imagine bizara.

Un internaut entuziast a postat urmatorul mesaj pe internet: "Imaginile sunt uimitoare. Nu mi-a venit sa cred ochilor cand am vazut ceea ce pare fi un extraterestru lacuna fugind pe Marte". Un altul scrie: "Daca imi arati o alta stanca, intr-o alta fotografie de pe Marte sau Pamant, care sa arate in mod natural ca aceasta, imi voi schimba parerea".

Cercetatorii de la Agentia Spatiala Europeana (ESA) au descoperit, in decembrie, un ghetar activ pe suprafata lui Marte, care ar putea, spun acestia, sa constituie un loc ideal pentru aparitia unor forme de viata. Imaginile ghetarului proaspat au fost realizate cu camerele de inalta rezolutie ale sondei Mars Express, a Agentiei Spatiale Europene, prima misiune europeana pe planeta rosie.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Femeia de pe Marte
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2018 © sixFree website builderuCoz