Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Acvarii si plante
Acvarii si plante
sixDate: Friday, 2009-11-06, 10:26 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Acvariile sunt foarte des utilizate ca accesorii Feng Shui. In mod obisnuit, un maestru Feng Shui va recomanda sa se puna in acvariu 6 pesti aurii si unul negru. El va spune ca pestii aurii aduc bunastare familiei sau succes in afaceri, in vreme ce pestele negru va absorbi Sha Chi-ul. Pestele negru este mai vulnerabil la atacul Sha Chi-ului si, prin urmare, va muri mult mai usor. Pestele mort va trebui aruncat si inlocuit cu un alt peste negru. Dar acestea pur si simplu nu sunt adevarate.

Motivul pentru care folosim acvariile in Feng Shui este ca vrem sa avem apa in anumite zone ale casei. Pestii se pun pentru ca apa sa se miste si sa "aiba" viata. Apa este folosita pentru a retine Sheng Chi-ul. Este pur si simplu un lucru lipsit de responsabilitate sa spui ca pestele negru se afla acolo pentru a absorbi Sha Chi-ul. Cand moare un peste, acesta nu moare pentru stapanul lui. Fireste ca un peste mort trebuie inlocuit. Motivul pentru care folosim 6 pesti aurii si unul negru este ca:

1. 1 si 6 impreuna reprezinta apa in Harta Ralui;
2. Auriul este o culoare metalica, iar metalul potenteaza apa;
3. Negru este culoarea apei;
4. 7 este cea mai favorabila stea in perioada actuala.

Apa este cea care aduce bunastare daca este amplasata cum trebuie, iar nu pestii aurii. Apa slabeste puterea Sha Chi-ului, iar nu pestele negru.

Plantele vii sunt si ele frecvent folosite in Feng Shui. Se spune ca plantele cu frunze mari aduc bunastare, in vreme ce plantele cu tepi, alunga Sha Chi-ul. Nici asta nu este adevarat.

Folosirea plantelor are doua aspecte. Cand folosim plante puse in vase de lut, folosim elementele Pamant si Lemn. Daca planta este robusta, folosim mai mult Lemn, decat Pamant. Daca planta este subtire, folosim mai mult Pamant, decat Lemn. Folosim si plante mari puse in ghivece de lut pentru a reprezenta un "munte". Acest lucru are mai multe de-a face cu sanatatea, decat cu bunastarea. O planta sanatoasa reprezinta "viata" si, de asemenea, la lumina soarelui, furnizeaza oxigen. Daca este folosita o planta de apa, folosim elementele Pamant si Apa. Acest fapt sporeste succesul studiilor si al idilelor. Florile proaspete puse intr-o vaza frumoasa au acelasi efect.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Acvarii si plante
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz