Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » A cui fiica este Mama Omida?
A cui fiica este Mama Omida?
sixDate: Friday, 2009-11-06, 10:23 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
"Slujbele completate cu leacurile si descantecele Valentinei au adus fericirea in mii de familii"

"Maica Elena deschide pravila bisericeasca gratuit si face miracole in 24 de ore"

"Celebra, vestita maica Sofia si calugarul Paulo, cei mai puternici din tara si strainatate, lucreaza in exclusivitate cu Melisa, unica tamaduitoare si clarvazatoare"

"In localitatea Buzau a sosit calugarul Vasile, intors recent de la catedrala Muntelui Sfant Athos, cu leacuri si plante miraculoase"

"Prezicatoarea Dafina, regina Magiei Albe, sosita de la Ierusalim de la crucea lui Iisus, vizioneaza in cruce problemele oamenilor si elimina tot ce e legat de farmece si blesteme"

Si lista anunturilor poate continua. Asemenea reclame apar in revistele dedicate unei anumite categorii sociale, oameni de bine, dar nu foarte dusi la biserica. Revistele gen Intamplari adevarate, Povesti adevarate, Drame adevarate, Povestea mea, Povestea ei, etc. sunt citite cu interes nedisimulat de gospodine, de angajate care calatoresc catre si de la serviciu cu mijloacele de transport in comun, de paciente in spital, paznici in tura de noapte si altii.

Sunt oameni care au o credinta. Un amestec de crestinism, paganism si vrajitorie, declarat dar ca Ortodoxie atunci cand sunt intrebati ce religie au. O credinta bine infipta in inima si mintea omului, credinta verificata prin numeroase intamplari adevarate prin care a trecut persoana in cauza. Nimeni nu mai este surprins in ziua de azi cand vecina ii povesteste ca a fost la o prezicatoare care i-a spus... TOT. Mai mult, vecina - bolnava, somera sau parasita - a fost si (pe) la biserica, dar problema nu s-a rezolvat. Asa ca, la recomandarea unei prietene, s-a dus si la prezicatoare. Evident, aceasta i-a adus inapoi amantul, i-a gasit un post de sefa si i-a redat sanatatea ruinata de 20 de ani de tutun.

Anunturile de mai sus sunt luate dintr-o revista pe care am gasit-o citita si parasita pe o masa de spital. Aruncandu-mi ochii pe aceste titluri, nu mi-am putut stapani rasul, spre mirarea celor doua doamne din salon care umflasera parchetul de plans la citirea revistei. Textele care detaliau reclamele citate mai sus erau pline de imposibilitati teologice, geografice, rationale sau de orice alt fel.

Desi am avut un puternic imbold sa le explic motivul rasului meu, mi-am dat seama ca nu era nici locul si nici timpul sa ma lupt cu morile de vant.

Este greu sa le explici oamenilor ca Dumnezeu nu are necesitate de 'completari'; ca acei calugari care colaboreaza ('in exclusivitate') cu o vrajitoare sunt falsi calugari; ca Paulo este un nume cam neobisnuit pentru un calugar din tara noastra; ca nu exista nici o catedrala a Muntelui Athos si ca, in fine, la Ierusalim nu exista nici o cruce a lui Iisus.

Lasand la o parte caracterul amuzant din titlurile reclamelor acestor Omizi si Rame, am fost indignat sa vad in revista fotografii trucate, infatisand-o pe vrajitoare alaturi de preoti la o slujba in biserica. Un alt vrajitor, pe numele lui 'calugarul Anderson' (nume strain, menit sa inspire incredere, e un fel de "Made in USA"), era infatisat in sutana preoteasca si inconjurat de cruci, lumanari si icoane. Diavolul a fost dintru inceput tatal minciunii si nu se da in laturi de la nimic pentru a-i insela pe oameni. Nici macar de la masluirea unor fotografii in Adobe Photoshop.

Am fost intrebat candva daca cred ca sunt adevarate aceste 'miracole\'. Da, eu cred ca sunt adevarate. Explicatia pe care o am este cea pe care o are Biserica lui Hristos. Aceste minuni sunt realizate cu ajutorul dracilor.

Spiritele invocate la sedintele de spiritism sunt cat se poate de adevarate. Paharele se misca singure pe masa, indicand litere ce alcatuiesc mesaje trimise, chipurile, de cei morti. uite dar o intamplare adevarata, petrecuta in Anglia in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Sotul unei femei a disparut in timpul unei misiuni in spatele liniilor germane. Dupa o vreme, autoritatile l-au declarat mort si au trimis sotiei o carte postala de condoleante. Vazand durerea ei si vrand s-o ajute, niste rude au sfatuit-o pe biata femeie sa mearga la o sedinta de spiritism pentru a vorbi cu sotul ei si astfel sa-si mai aline durerea. Desi femeia s-a codit la inceput (ceva ii spunea ca nu e bine sa faca asa ceva), ulterior a cedat si s-a dus la o vrajitoare.

Aceasta a chemat spiritul mortului, care nu a intarziat sa-si faca auzita vocea. In discutia care a urmat intre femeie si \'sotul\' ei, aceasta s-a incredintat ca acela chiar era el, din moment ce stia atat de multe amanunte din viata lor personala.

Femeia a continuat sa mearga la vrajitoare - locul de intalnire cu sotul ei - ori de cate ori i se facea dor de el.

In 1945 razboiul s-a incheiat si dupa cateva prima zi a saptamanii sotul femeii s-a intors acasa. Fortele aliate eliberasera lagarul german in care fusese detinut cesta din timpul disparitiei in misiune. La vederea lui, femeia a suferit un soc si si-a pierdut mintile.

O alta intamplare, mai veche, este redata in Sfanta Scriptura a Vechiului Testament. Primul rege al Israelului, Saul, avea bunul obicei de a nu pleca la nici o lupta fara a se sfatui cu Samuel, proorocul lui Dumnezeu. Ascultand de cuvantul lui, Saul iesea mereu invingator in lupta. Intr-o zi dar, Samuel era plecat iar Saul nu l-a mai asteptat. A pornit la lupta impotriva canaanitilor si a fost infrant.

Dupa o vreme, batranul Samuel a murit. Ramas fara sfatuitor, regelui Saul i-a venit ideea sa mearga la o vrajitoare care chema duhurile mortilor, pentru a chema duhul lui Samuel. Vrajitoarea si-a facut numarul, "duhul" lui Samuel si-a facut aparitia iar Saul a vorbit cu el. Se pune acum intrebarea: Ar fi acceptat Samuel, proorocul care stia prea bine Legea lui Dumnezeu, sa vina la chemarea unei vrajitoare, incalcand astfel Legea? Cu siguranta, nu. Cu timpul, regele Saul a uitat de tot Legea lui Dumnezeu iar sfarsitul i-a fost dramatic.

CINE I-A VORBIT FEMEII LA SEDINTELE DE SPIRITISM? CE FEL DE DUH A FOST ACELA CARE S-A DAT DREPT DUHUL LUI SAMUEL?

Fara indoiala, duhuri care imita voci, care cunosc detalii din viata personala (nimic nu le opreste sa urmareasca viata omului pe pamant) si care ii duc pe oameni in inselare. Duhuri rele. Draci.

'Realizarile' in domeniu ale Melisei, Luciei si Veronicai, si ale unor falsi calugari cu nume de actori de telenovela sunt cat se poate de adevarate. Ele nu au dar nici o legatura cu Dumnezeu, cu Iisus Hristos sau cu Maica Domnului, in ciuda hainelor preotesti si a crucilor cu care lucreaza acesti vrajitori. Acesti oameni lucreaza cu puterea ce le-o da diavolul, tatal minciunii. Vindecarea trupului sau intoarcerea acasa a iubitului au de cele mai multe ori ca pret pierderea oricarei credinte in Dumnezeu, vinderea sufletului catre diavol si, nu de putine ori, nebunia.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » A cui fiica este Mama Omida?
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz