Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Adevarul despre HOROSCOP (de Preot Vasile Filat)
Adevarul despre HOROSCOP
sixDate: Friday, 2009-11-06, 0:43 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Horoscopul a devenit atat de obisnuit in viata oamenilor, incat cele mai multe ziare si reviste au rezervate cate o rubrica pentru el, iar la televiziunea nationala zilnic apare cineva ca sa anunte horoscopul. Ce spune Dumnezeu despre aceasta si ce efect are asupra oamenilor horoscopul?

Practica horoscopului este pacatoasa. Dumnezeu spune in cartea Deuteronom 18:10-14: "Sa nu fie la tine nimeni care sa-si treaca pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care sa aiba mestesugul de ghicitor, de cititor in stele, de vestitor al viitorului, de vrajitor, de descintator, nimeni care sa intrebe pe cei ce cheama duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care sa intrebe pe morti. Caci oricine face aceste lucruri este o uriciune inaintea Domnului; si din cauza acestor lucruri va izgoni Domnul, Dumnezeul tau, pe aceste neamuri dinaintea ta. Tu sa te tii in totul totului tot, numai de Domnul Dumnezeul tau. Caci neamurile acelea pe cari le vei izgoni, asculta de cei ce citesc in stele si de ghicitori; dar tie, Domnul, Dumnezeul tau, nu-ti ingaduie lucrul asta." Astrologia nu este o stiinta bazata pe fapte, ci potrivit Bibliei este "un mestesug de ghicitor, de cititor in stele" cu scopul de a "vesti viitorul". Oricine face acest lucru este o uraciune inaintea Domnul. Cine se face vinovat de acest pacat? Atat cel ce ghiceste, cat si cel care apeleaza la ghicitor pentru a afla viitorul. Consecintele pentru ambele parti vor fi in aceiasi masura. Va dati seama ce blestem este asupra celor care practica aceste lucruri pana si la televiziune si ziare si cat necaz si blestem atrag ei asupra oamenilor care constient, sau din ignoranta apeleaza la "serviciile" lor?

Ghicitorii in stele nu pot spune adevarul. In timpul proorocului Ieremia, doar el exclusiv vestea poporului din Iuda ca vor merge in robia Babiloneana. Toti ceilalti prooroci mincinosi, ghicitori in stele, cei ce spuneau horoscopul, vesteau pace si liniste. uite ce spune Dumnezeu la Ieremia 27:9 cu privire si la zodiac: "De aceea, sa n-ascultati pe proorocii vostri, pe ghicitorii vostri, pe visatorii vostri, pe cititorii vostri in stele, si pe vrajitorii vostri, cari va zic: ,Nu veti fi supusi imparatului Babilonului!"" Tot poporul a mers in robie, asa cum a vestit Dumnezeu si nu cum o spuneau cititorii in stele. Horoscopul este o unealta a diavolului prin care sunt vestite o parte mare de lucruri ce se implinesc si astfel sa strecoare in viata omului minciuna cu privire la lucrurile esentiale ca astfel sa-l indeparteze de Dumnezeu. Nu te lasa inselat.

Horoscopul nu este revelatie de la Dumnezeu. Capitolul 2 din cartea proorocului Daniel relateaza despre imparatul Nebucadnetar al Babilonului, care a avut un vis groaznic, dar nu a retinut visul. El a chemat toti cititorii in stele si le-a cerut sa-i spuna visul si interpretarea lui. Nimeni din ei nu au fost in stare sa faca potrivit cu porunca imparatului si cand s-a infatisat Daniel in fata imparatului cu raspunsul, a spus: "Ce solicita imparatul este o mister pe care inteleptii, cititorii in stele, vrajitorii si ghicitorii nu sint in stare s-o descopere imparatului. Dar este in ceruri un Dumnezeu, care descopere tainele, si care face cunoscut imparatului Nebucadnetar ce se va intimpla in vremurile de pe urma. uite visul tau si vedeniile pe cari le-ai avut in patul tau." (Daniel 2:27-28)

Niciodata sa nu apelezi la horoscop, pentru ca aceasta nu este o relevatie de la Dumnezeu, ci este o uraciune care te indeparteaza de la adevarul lui Dumnezeu. Aceasta practica distruge viata tuturor celor ce o urmeaza.

Oamenii care practica horoscopul au o condamnare eterna. In pasajul din cartea Deuteronom, ghicitul in stele este pus pe acelasi cantar cu vrajitoria si este calificat ca una din practici ale vrajitoriei. Ultimul capitol, al ultimei carti din Biblie Apocalipsa, are urmatoarele cuvinte: "Dar cit despre fricosi, necredinciosi, scirbosi, ucigasi, curvari, vrajitori, inchinatorii la idoli, si toti mincinosii, partea lor este in iazul, care arde cu foc si cu pucioasa, adica moartea a doua." (Apocalipsa 21:8)

Daca ai practicat pana acum horoscopul, renunta azi definitiv la aceasta practica uracioasa inaintea lui Dumenezeu. Cumpara-ti o Biblie si o carte de rugaciuni, cauta o biserica, mergi de-ti plange pacatele prin duhovnic catre Domnul nostru Iisus Hristos. Fa-ti o disciplina sa studiezi ca sa cunosti caracterul lui Dumnezeu care doreste sa-ti dea un viitor si o speranta si are toata puterea sa faca aceasta.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » Adevarul despre HOROSCOP (de Preot Vasile Filat)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz