Conspiracy Theory
[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » OZN-uri in istoria romanilor
OZN-uri in istoria romanilor
sixDate: Friday, 2009-11-06, 0:06 AM | Message # 1
There is conspiracy EverywherE
Group: Administrators
Messages: 114
Reputation: 32767
Status: Offline
Romania era vizitata de OZN-uri pe vremea cand America abia fusese descoperita

Primele OZN-uri semnalate in letopisete

Prima relatare cunoscuta de acest fel dateaza din 8 noiembrie 1517 si este inscrisa in Letopisetul moldovenesc: “ semn mare s-au aratat pe ceriu, c-au stralucit dinspre miazanoapte ca un chip de om, de-au statut multa vreme si iara s-au ascuns in vazduh. “
Facand un salt de aproape 200 de ani, in 1709 intalnim o alta relatare despre un eveniment ciudat petrecut pe teritoriul Moldovei: “...s-au aratat doi stalpi mari, ca de foc, unul de la apus, celalalt de la rasarit, mergand ca un alfa si unindu-se au fost ca un curcubeu in vreme de ploaie, stralucind foarte luminos ca la 3 ore si apoi au plecat. “

Asemenea, din Banat, martorii insemnarilor din manuscrise, ne-au lasat amanunte despre aparitia unor OZN-uri in anul 1737: “ cand au imblat 1737, sara dupa cina, spre ziua lui sveti Nicolae, s-au aratat un semn pre cer dinspre miaza noapte, rosu ca sangele si lat. Si au fost mai doua ceasuri si s-au despartit in doao, apoi iar s-au impreunat si s-au asezat iar spre apus. “.

Nu au trecut nici 40 de ani de la aceasta intamplare si un alt OZN a fost observat, de data asta, in Tara Romaneasca. “ ...cand s-au incheiat pacea intre Rosiia cu turcii la luna lui iulie, cu 3 luni mai innapoi s-au intamplat aproape de Targoviste aceasta ciudesenie...Intr-o dimineata, pan-a nu rasari soarele, unde era ceriul senin dintoate partile, deodata s-a ivit un mic noru luminos, din care au inceput a tuna, apoi deodata trasnind, au cazut ca ploaia multe pietre dintr-acel noru, in coprindere ca de o versta de locu si mai bine, care pietre era negricioase ca noroiul cel gros si a lor faptura bucati, cum ar fi fost toate rupte dintr-o lespede, unile mai mari si altele mai mici. Cele mai mari cat pumnul si mai mari unite, alte mai mici si ca nuca. Si cu atata repeziciune au cazut, incat cele mai mari s-au ingropat in pamant da cat o palma si mai bine iar cele mai mici mai putin, dupa a lor greutate, iar cele mai marunte au ramas asupra pamantului, ca grindina. Si scotandu-le, atat cele mari cat si cele mici mirosea a noroi statut si putinel cam a pucioasa”. Aceasta intamplare i-a facut pe ufologii din Romania sa afirme ca ar fi vorba despre un procedeu de evacuare a reziduurilor din interiorul unei nave de zbor, solidificate - pentru a restrange aria de ocupare din nava - printr-un procedeu necunoscut la ora actuala si din care fusesera scoase toate resursele energetice.

Daca intamplarea anterioar este discutabila, urmatoarea nu lasa loc pentru interpretari. Dar sa lasam martorul sa prezinte cazul: “ Leat 1793 noemvrie 27, dumineca 2 pol ceasuri din noapte s-au cutremurat pamantul de 3 ori, aflandu-ma la masa la Floresti, cu dumnealui sardarul Constantin Poenaru. Iar a doua zi sara, tot la acea vreme au facut minune luna, ca intr-o jumatate de ceas au fugit pe ceri, de la pranzul mic fiind luna pana au venit la chindie. Si apoi au incetat. “ . Tinand cont de faptul ca pranzul mic reprezinta locul de pe cer ocupat de <luna> cu 45* inainte de cel mai inalt punct al cursei sale, iar chindia locul situat intre zenit si apus si daca retinem expresia celui care povestit <au incetat> in loc de <a apus>, explicatia stiintifica lipseste cu desavarsire si este acceptata teza traiectoriei unei nave care imprastia o luminozitate puternica.

OZN-urile l-au infrant pe Napoleon

Trecand in secolul urmator, sa parcurgem insemnarile lui Irimie Stan din Sacele - Brasov: “ La anul 1812 au iesit o stea mare cu multe raze de catre amiezi: de noapte rasarea si mergea la muscali apoi s-au intorsu si au mers la apus si i s-au stricat razele. Steaoa patru luni au umblat in bataia frantuzului cu muscalul, cu neamtul. “. Ce era acea stea care timp de 4 luni a tinut sub observatie teritoriul catorva tari implicate in razboi - sa nu uitam ca era vorba de o Europa sfasiata de lupte, o Europa in care armatele lui Napoleon cucereau stat dupa stat pana s-au impotmolit tocmai de Rusia. Sa fi avut vreo implicare acea nava cu infrangerea ulterioara a lui Napoleon?! Sa fi scris <cei de sus> istoria?! Deocamdata nu putem sa raspundem unor asemenea intrebari.

Moldova, un loc preferat de extraterestrii

Sa lasam speculatiile si sa rasfoim <Albina romaneasca> in numarul sau 37 din 1832: “ Marti, 1 noembrie dimineata pe la 5 1/2 ceasuri evropiene s-au vazut in Iasi in firmament o meteora care fulgerand s-au lasat in gios o multime de candele in forma celor de artifitie, impreuna cu un miros de pucioase, dupa care s-au format un stalp luminos si verticale (din sus in gios) ce peste tot au tinut ca la 5 minute. “ Este prima data cand apare referire la o decolare verticala la o viteza apropiata cu cea a luminii.

Cativa ani mai tarziu, in 1837, un alt corp zburator ciudat este vizibil in partea de nord a Moldovei: “ Pe la 11 ceasuri s-au vazut chiar deasupra manastirii Neamtu un glob luminos de forma sferoida lunguret, in marime ca de 12 palme. Acest meteor se cobora din atmosfera in directie oblica spre apus incet pe deasupra ograzii manastirii, luminand toate poenile cu foarte vie si sclipicioasa lucoare si slobozind scantei care lumina ca ale stelelor cazatoare. Din partile invecinate cele de aproape, precum Targu Neamtu, se parea cum ca manastirea ar fi arzand. Acest meteor s-au observat si la Dorohoi la acelasi ceas. “

Dar sa nu plecam din Moldova, pentru ca la 1 februarie 1841, un spiter, Iosif Teohari, ne relateaza despre o noua aparitie OZN: “ ...se arata la o mica inaltime, de o forma sferica, diametrul se parea ochiului a fi de 2 palme, albiu si foarte luminator, slobozindu-se de la nord-ost spre vest si lasand in urma si o coada prea frumos scanteietoare. Cu desfiintarea numitei sfere meteorice se informa o alta, a carei forma era mai mica, dar lumina mai infocata, care tinu aceeasi directie, lasand o asemine coada scanteitoare si facandu-se in sfarsit nevazuta spre marginea apuseana a orizontului nostru...”.

Se vede asadar ca, o data cu trecerea timpului, navele care isi faceau aparitia deasupra teritoriului celor 3 tari romane se perfectionau, de data aceasta fiind vorba de prima decuplare in aer si continuarea zborului in sistem autonom. Care este interesul vizitatorilor din aer fata de tara noastra si de ce ne tin sub observatie fara sa intervina? Cine sunt ei si cat de evoluati sunt? Vin din Spatiu sau din viitorul Terrei? Sa fie Romania o tara aflata sub supravegherea OZN-urilor si a celor aflati la bordul lor? Sunt intrebari la care ii lasam pe altii sa raspunda. Datoria noastra este sa informam si asta am facut si in materialul de fata.

 
Forum » Teorii » Ce parere aveti ? » OZN-uri in istoria romanilor
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Copyright 2024 © sixFree website builderuCoz